Inschrijven

Inschrijven voor de editie 2021 is nog niet mogelijk! Volg ons op facebook en blijf op de hoogte. Zodra de inschrijving opent, informeren we u via de media.

Algemene voorwaarden en reglement

Gelijktijdig met de inschrijving machtig je tot een eenmalige automatische incasso van het inschrijfgeld. Zorg voor voldoende saldo op je bankrekening.
Indien er geen incasso kan worden uitgevoerd vervalt je inschrijving en daarmee het recht op deelname aan de Berden Voorjaarsloop.

 

Inschrijven Bedrijvenloop

De Bedrijvenloop maakt onderdeel uit van de Berden Voorjaarsloop. Deelname aan de Bedrijvenloop is mogelijk op de afstanden 7,5 en 15 km.Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 personen. Hierbij wordt geen onderscheid gemaakt tussen mannen en vrouwen. De netto tijden van de eerste 3 personen die over de finish komen tellen mee in de uitslag van de Bedrijvenloop. Deelnemers aan de Bedrijvenloop doen automatisch ook mee in het individuele klassement.Het inschrijven van een team voor de Bedrijvenloop kost € 135 exclusief BTW. Als je sponsor bent van de Berden Voorjaarsloop gelden andere prijzen voor inschrijving. De deelnemende bedrijven aan de Bedrijvenloop worden vermeld op deze website.Inschrijven voor de Bedrijvenloop is mogelijk via inschrijven als bedrijf.

Inschrijven voor de Bedrijvenloop als “Begunstiger” is mogelijk via inschrijven als begunstiger.Vragen over de Bedrijvenloop: info@berdenvoorjaarsloop.nl.

Vragen over de combinatie Bedrijvenloop en sponsoring: sponsoring@berdenvoorjaarsloop.nl.

U meldt uw bedrijfsteam via de knop onder dit bericht. Het inschrijfformulier opent en via het formulier geeft u het aantal teams per afstand aan.

Na inschrijving ontvangt uw bedrijf een bevestiging per e-mail. De organisator activeert uw inschrijving. U ontvangt een e-mail met daarin een persoonlijke toegangscode toegewezen.

Uw bedrijf kan nu zelf het team samenstelling samenstellen.
De teamsamenstelling voert u in door opnieuw weer op onderstaande knop. U kunt dan uw team toevoegen maar ook toevoegen, wijzigen en verwijderen. Dit kan tot de uiterlijke wijzigingsdatum.

Als uw bedrijf het aantal teams wil wijzigen moet u een e-mail sturen naar info@berdenvoorjaarsloop.nl.

Controle inschrijving
Controleer via controle inschrijving of je inschrijving geaccepteerd en correct is. Indien je twijfelt over je inschrijving stuur dan een mail naar wedstrijdsecretariaat@berdenvoorjaarsloop.nl

Inschrijving wijzigen

De eerste inschrijving geldt als definitieve inschrijving. Dit betekent dat de tenaamstelling niet meer gewijzigd wordt. Wijzigen tussen afstanden 4, 7,5 en 15 km is beperkt mogelijk. Stuur voor wijzigingen tussen afstanden een e-mail met je gegevens (naam + voornaam, geboortedatum, afstand oud en afstand nieuw) naar wedstrijdsecretariaat@berdenvoorjaarsloop.nl

Let op: wijzigingen worden enkel in behandeling genomen indien de mail is ontvangen vóór 13 februari 2021.

Eenmaal geïncasseerde bedragen worden niet teruggestort.

Inschrijving annuleren

Annuleren van een inschrijving kan via e-mail tot uiterlijk 13 februari 2021.

Richt de afmelding aan: wedstrijdsecretariaat@berdenvoorjaarsloop.nl

Afmelden na 13 februari 2021 leidt niet tot restitutie van het inschrijfgeld.

wedstrijdsecretariaat@berdenvoorjaarsloop.nl

Inschrijfgeld en betaling

Onderdeel Lid Atletiekunie Standaard
Jeugd 3,50 4,00
G-atleten 3,50 4,00
Scholieren 5,00 5,50
4 km-loop 8,00 8,50
7,5 km-loop 12,50 13,00
15 km-loop 12,50 13,00
  • G-atleten betalen dezelfde prijs als deelnemers aan de jeugdlopen
  • de korting voor leden van verenigingen die zijn aangesloten bij de Atletiekunie geldt alleen als bij de inschrijving het lidnummer en vereniging is vermeld
  • leden t/m 14 jaar van Scopias die deelnemen aan de jeugdlopen betalen geen inschrijfgeld
  • inschrijving voor de BusinessRun als bedrijfsteam los – € 135,00


Betaling

Gelijktijdig met de inschrijving machtig je Scopias Atletiek tot een eenmalige automatische incasso van het inschrijfgeld. Zorg voor voldoende saldo op je bankrekening. Indien Scopias Atletiek geen incasso kan uitvoeren vervalt je inschrijving en daarmee het recht op deelname aan de Berden Voorjaarsloop.

Uitgifte startnummer

Elke deelnemer krijgt nadat de inschrijving is gesloten een startnummer toegewezen. De uitgifte van de startnummers vindt plaats op 22 en 23 februari. Er worden geen startnummers toegezonden.

Datum Tijd Locatie
5 mrt 17:00 t/m 21:00 Berden Mode, Wonen en Meer – Laurentiusplein 3, Venlo- Blerick
6 mrt 10:00 t/m 15:00 Berden Mode, Wonen en Meer – Laurentiusplein 3, Venlo- Blerick
7 mrt vanaf 9:30 College Den Hulster – Hagerhofweg 15, 5912 PN Venlo

In verband met de verwachte drukte op de wedstrijddag raden wij je aan dit op een andere dag op te halen.

 

Deelnemerslijst individueel

Bekijk hieronder de voorlopige deelnemerslijst voor de Berden Voorjaarsloop dit jaar.

Deelnemerslijst bedrijven

Bekijk hieronder de voorlopige deelnemerslijst bedrijven.