Vijftien jaar Berden Voorjaarsloop! Doe mee.

18 juli 2019

Op 8 maart 2020 vindt de vijftiende Berden Voorjaarsloop plaats. Dit derde lustrum belooft een heel bijzondere editie te worden. De organisatie rekent op ruim 2000 lopers uit binnen- en buitenland. Vanaf 5 juli is de inschrijving geopend. Doe mee.

Jubileum

Sef Maas, voorzitter van de organisatie, is enthousiast over de plannen. “We willen onze editie een sfeervol jubileumtintje meegeven. Het parcours blijft ongewijzigd. De entourage wordt dit jaar extra feestelijk.” De Berden Voorjaarsloop trekt jong en oud naar Venlo. “Meer deelnemers kunnen er aan bij dragen om deze jubileumeditie onvergetelijk te maken. Daarom starten we dit jaar eerder met de inschrijving en de werving van buitenlandse lopers. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd.”

G-loop

In de afgelopen jaren is de Berden Voorjaarsloop uitgegroeid tot één van de grootste sportevenementen in Noord-Limburg. Het programma biedt uitdaging voor de gevorderde loper, maar ook voor beginners en mensen met een beperking. Dit jaar staat voor het eerst een aparte start op het programma voor G-lopers. “We merken dat deelname van mensen met een beperking toeneemt. Het is voor iedereen beter om deze groep een eigen start te gunnen. Ze krijgen zo alle aandacht. Daar zijn we trots op.” De betrokkenheid van de Berden Voorjaarsloop bij de jeugd blijkt ook uit het goede doel. Sef Maas daarover: “De opbrengst van het evenement gaat, net als vorig jaar, naar KidsBase, een stichting die veel doet voor de jeugd die tussen wal en schip dreigt te raken.”

Inschrijven

Ben verzekerd van een startbewijs en schrijf je in via www.berdenvoorjaarsloop.nl/inschrijven. Zondag 8 maart 2020 wordt het weer sportief gezellig in Venlo-Zuid! Zorg dat je deze jubileumeditie niet mist en beleef het mee!